FORGOT YOUR DETAILS?

Politica de Returnare

BENEFICIEZI DE GARANTIA CALITATII

Ai incercat produsul nostru si nu ai obtinut rezultatele asteptate? In 30 de zile de la cumparare, poti returna produsul, iar noi iti returnam intreaga suma. (Iar daca ai consumat mai mult de jumatate din continut, consideram ca, totusi, ti-a placut!)

30 DE ZILE AI GARANTIA CALITATII

1. SERVICIUL GARANTIA CALITATII

Serviciul Garantia Calitatii nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

2. RETUR

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie ne anunti telefonic la numarul 0757 533 621

3. CONDITII DE RETUR

Daca produsul este sigilat se poate returna in termen de 30 de zile de la data livrarii/ridicarii acestuia.

Daca doresti sa beneficiezi de Serviciul Garantia Calitatii, iti dam posibilitatea sa incerci produsul fara nici un risc si daca nu iti place il poti returna in termen de 30 de zile de la data livrarii/ridicarii acestuia cu urmatoarea conditie:

  • Continutul sa nu fie consumat mai mult de 70%, in acest caz vom considera ca totusi ti-a placut produsul.
  • Produsele de tip perii, lavete, si alte produse ce nu contin o substanta de curatat, reprezentand doar un accesoriu, nu pot beneficia de Serviciul Garantia Calitatii daca sunt folosite.
TOP